Speciaal voor u! watermark
Hoogwaardige materialen watermark
1

Speciaal voor u!

Ontwikkeling en productie van uw ideale maatwerkproduct.

2

Hoogwaardige materialen

Eurofelt maakt gebruik van de beste materialen geproduceerd door toonaangevende leveranciers.

Branchespecifiek maatwerk (textiel specials)

Bent u op zoek naar een bedrijf bij wie u met vertrouwen uw unieke product kunt laten ontwikkelen en produceren? Wij stellen ons graag aan u voor.

 

Eurofelt beschikt over een uitgebreid assoriment vilt, technisch textiel en gaas. De materialen worden verwerkt en bewerkt in de eigen productiefaciliteiten. In nauwe samenwerking met u produceren wij halffabrikaten of eindproducten waarbij u zelf de samenstelling aangeeft of de eigenschappen waaraan het product moet voldoen.

 

Heeft u een idee of wilt u meer weten over een product neem gerust contact op. Uiteraard behandelt Eurofelt al uw aanvragen discreet. Wij gaan graag met u in gesprek over uw project en de mogelijkheden. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

0515 - 41 25 41


Bekijk alle contactgegevens

Voorbeelden Branchespecifiek maatwerk (textiel specials)

Defensie
Defensie  

Defensie

In nauwe samenwerking met de luchtmacht heeft Eurofelt diverse producten ontwikkelt.

 

Voorbeelden hiervan zijn pilotentassen, beschermtassen voor vlieghelmen en isolatievilt voor helikopters.

Gebruikte bewerkingen:

  • Confectioneren

  • Snijden

Pekelnetten
Pekelnetten  

Pekelnetten

Als kaas zijn goede vorm heeft, moet hij worden geconserveerd. Dat kan door de kaas in een pekelbad (zoutoplossing) te leggen.

 

Eurofelt snijdt en confectioneert deze pekelnetten naar klantwens.

Gebruikte bewerkingen:

  • Confectioneren

  • Snijden

Ballonverlichting
Ballonverlichting  

Ballonverlichting

Dankzij haar specialistische kennis van vilt en technisch textiel heeft Eurofelt advies uitgebracht m.b.t. de juiste materialen voor deze verlichtingsbron voor brandweer, industrie en evenementen.

 


Plantenwand
Plantenwand  

Plantenwand

Verticaal tuinieren is een trend. Met deze vorm van tuinieren, gebruikt men gevels en muren om planten op te laten groeien.

 

Plantenwanden geven een isolerende bijdrage aan een ruimte. Daarnaast hebben ze een luchtzuiverende werking. Een irrigatiesysteem voorziet de planten van water.

 

Eurofelt levert diverse materialen en adviseert de klant omtrent de eigenschappen van de materialen ten behoeve van een optimaal irrigatiesysteem.

Gebruikte bewerkingen:

  • Confectioneren

  • Snijden

Biodeken
Biodeken  

Biodeken

Als alternatief voor organische geurbestrijding heeft Eurofelt een biodeken ten behoeve van geurbestrijding in de markt gezet. Milieuvriendelijke bacteriën en enzymen vormen de basis voor dit nieuwe biologische product. De hygroscopische korrels neutraliseren de (sterke) onaangename geur en zorgen voor een stabiele, geurneutrale omgeving.

 

De geurdekens kunnen voor diverse toepassingen worden ingezet. Van het bestrijden van een onaangename geur gedurende een productieproces tot de toepassing als opbaardeken. De dekens zijn uit voorraad leverbaar.

 

U kunt een proefdeken bestellen door middel van het invullen van ons contactformulier.

Gebruikte bewerkingen:

  • Confectioneren

  • Snijden

Meer weten?

Dit is slechts een greep uit ons assortiment. Wilt u documentatie ontvangen of zoekt u een bepaald product, bespreek met ons de mogelijkheden!

Naar de contactpagina